AKLA KARA BİRBİRİNDEN AYRILACAK

AKLA KARA BİRBİRİNDEN AYRILACAK
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yozgat’taki ziyaretleri sırasında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.Bir gazeteci Akşener’e, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın disipline sevk...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yozgat’taki ziyaretleri sırasında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Bir gazeteci Akşener’e, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın disipline sevk edilmesinin söz konusu olup olmadığını ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yla ilgili sözlerini sordu.
Akşener, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunduğunun hatırlatılması üzerine, “Buğra Bey kendisiyle ilgili iddia sahiplerinin hukuk yoluyla iddialarını ispatlamaları için bir fırsat tanıyor. Bu çok önemli bir şey. Şimdi iddia sahipleri gidecek, mahkemede ellerinde varsa bilgi, belge neyse onları bildirecekler. Mahkeme bir karar verecek, o zaman akla kara birbirinden ayrılacak” dedi.
Akşener, bir gazetecinin bu konuyla ilgili bir tasarrufunun olup olmayacağı sorusunu İngilizce olarak “No comment (Yorum yok)” şeklinde espriyle yanıtladı.