AKP’li kadın vekilin 6 yaşındaki çocuğa tecavüze garip yorumu

AKP’li kadın vekilin 6 yaşındaki çocuğa tecavüze garip yorumu
tv1 kayseri isimli Youtube kanalına konuk olan AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, “Hiçbir anne-baba 6 yaşındaki çocuğunu evlendirmez. 6 yaşındaki çocuğu da kimse başına bela almaz. Eğer bozuk bir fıtrat yoksa burada...

tv1 kayseri isimli Youtube kanalına konuk olan AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, “Hiçbir anne-baba 6 yaşındaki çocuğunu evlendirmez. 6 yaşındaki çocuğu da kimse başına bela almaz. Eğer bozuk bir fıtrat yoksa burada bir hastalık yoksa, normal koşullarda bir anne-baba evlendirmeyi geç, çocuğunu hiç kimseye emanet etmez. Böyle bir şey olmuş mu, olmamış mı? Bu konuda yargı mutlaka bu işi takip ediyor” diye konuştu. Programın sunucusu İsmail Şahin de “Aklıma 28 Şubat’taki Aczmendi oyunu geldi” dedi, muhalefeti algı operasyonu ile suçladı.

Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in, kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikâhıyla ‘evlendirmesi’ ve yıllarca tecavüze maruz bırakılması haberinin ardından Yusuf Ziya Gümüşel ve Kadir İstekli kamuoyu tepkisi sonrasında tutuklanmıştı. Olayın yıllardır bilindiğini bizzat Aile Bakanı itiraf etmiş ancak bir yasal işlem yapılmamıştı.