AKP’li Külünk, Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı: Psikiyatrik bir vakayla karşı karşıyayız

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 23, 2023 / 07:00

AKP MKYK üyesi Metin Külünk, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu sosyal medyadan hedef aldı. Külünk, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Montajcı, sahtekar” demesine yönelik olarak “Psikiyatrik vaka ile karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın dün katıldığı bir televizyon programında, CHP’nin PKK’lı teröristlerle birlikte gösterilen montaj reklam filmine “Kılıçdaroğlu, Kandil’dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar, ama montaj ama şu ama bu” sözlerini sarf etti. Kılıçdaroğlu’da bunun üzerine Erdoğan’a yönelik “Montajcı, sahtekar” ifadelerini kullanmıştı.

Külünk sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak “Psikiyatrik bir vaka işe karşı karşıyayız. Ülkemizin saygın psikiyatristlerini göreve çağırıyoruz. Çünkü 14 Mayıs gecesi muhtemelen KK çok ciddi masa içi şiddet gördü. Ve davranışları ansızın daha da tanınmayacak hale geldi. (çünkü öncesinde de belirtiler yüksekti) 28 Mayıs gecesi daha ağır bir travma yaşamaması için lütfen psikiyatrist ve psikologlar devreye girmelidir. En önemli sebep ise karşısında sahici bir lider var Recep Tayyip Erdoğan, o lidere baktıkça aynada kendini görüyor. Kendisini aynada en son “Montajcı sahtekar” olarak görmüş.” dedi.

TIKLAYIN- Erdoğan mitinglerde izlettiği kurgu videoları böyle sahiplendi: Ama montaj, ama şu, ama bu…

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top