AKP’li vekil: Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım

AKP’li vekil: Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım
AKP Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı överken kendinden geçti. Yediyıldız “Daha ne olacak, biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını...

AKP Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı överken kendinden geçti. Yediyıldız “Daha ne olacak, biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” dedi.

“KAZ KAFAMIZLA….’
Ordu’da yerel TV52 televizyonunda ‘Gündem’ programına katılan Yediyıldız’ın Erdoğan’ı överken kullandığı ifadeler tartışma yarattı. Daha önce kullandığı “Tayyip abiye ihanet etmememiz lazım” sözleri hatırlatılan Yediyıldız, Erdoğan’ın “dünya lideri” olduğunu savunarak şunları söyledi: “Tayyip ağabey Türkiye’nin başında, partimizin başında, dünyanın lideri. Biz bu kaz kafamızla - özür dilerim. Kendi kendimize ihanet etmek gibi bazı şeylere sapıyoruz. Şu an Ukrayna da Rusya da Tayyip ağabeyden bir şeyler bekliyor ve de onları yapıyorlar görüyorsunuz. Daha ne olacak, biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım.”

‘ENFLASYONUN NASIL DÜŞECEĞİNİ BİLMİYORUM’
Ekonomiye ilişkin değerlendirme de yapan Yediyıldız, dünyada pahalılıktan şikayet etmeyen ülke olmadığını söyledi. Yediyıldız, “Gittiğin yerlerde hep karşı çıkan cinsler var, ‘Çok pahalı, alamıyoruz, yiyemiyoruz, gezemiyoruz’ diyenlere ya havle diyorsun ya” dedi. Enflasyon nasıl düşecek sorusuna da Yediyıldız, “Ben bilmiyorum ama Sayın Cumhurbaşkanı mart ayından itibaren düşeceğini söyledi” cevabını verdi.

MECLİS’TE TEK KELİME ETMEYEN VEKİLLER ARASINDA
Diken’den Altan Sancar’ın haberine göre Yediyıldız, 2022’de Meclis Genel Kurulu’nda hiç konuşmayan 125 milletvekili arasında yer alıyor. Bu vekillerin 103’ü AKP’li. Yediyıldız, 2021’de katıldığı bir nikahta yaptığı konuşmada da “Sayın Cumhurbaşkanımızın sünnetini yerine getirmeden de defteri vermek istemiyorum” diyerek Erdoğan’dan peygambermiş gibi bahsetmişti.