Akşener: Ayrıştırmadan zararlı çıkacaksınız

Akşener: Ayrıştırmadan zararlı çıkacaksınız
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sonra dün de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş birlikte deprem bölgesindeydi.Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan sonra dün de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş birlikte deprem bölgesindeydi.

Depremin merkezi Kahramanmaraş’ta incelemelerde bulunan Akşener ve Yavaş, vatandaşların çadırına konuk oldular, dertlerini dinlediler. Temaslarının sonunda açıklamalarda bulunan Yavaş, "Zaman zaman biliyorsunuz polemik yapmak isteyenler var. Biz polemiklere girmiyoruz, işimizi yapıyoruz. Biz Kahramanmaraş halkı için buradayız. İstisnasız tüm belediyeler gücü yettiğince bir şeyler yapamaya çalışıyor. Burada artık biz siyasi tartışmalara artık aldırmıyoruz" dedi.
Akşener de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına çağrıda bulunarak şunları söyledi:



DEPREMİ AFETE DÖNÜŞTÜRDÜNÜZ
Şiddetli bir depremden şiddetli bir felakete dönüştürdünüz. Merkezi hükümetin bütçesiyle belediyenin imkanlarını bir araya getirerek vatandaşa hizmet edin. 1999 depremini yaşamış biri olarak söylüyorum. Güçler birleştirilmediği takdirde, ekonomi birleştirilmediği takdirde bu işin altından kalkmak zorlaşır. Erdoğan, bırakın artık şuculuk, buculuk işlerini. Seçime yönelik ayrıştırmadan zararlı çıkacaksınız. Şu iki ayda bu insanlara acı çektirmeyin.

Seçim bir rekabet ortamıdır. Kimse kimsenin düşmanı değildir. Ama bu kafada gidecekseniz söyleyeyim; bu kafada gidecekseniz askere tez alırsınız tezkere.”