AKŞENER: BÖLÜCÜLERE HADİ ORDAN DİYECEKSİNİZ

AKŞENER: BÖLÜCÜLERE HADİ ORDAN DİYECEKSİNİZ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in son durağı Nevşehir Kozaklı oldu. Burada halka seslenen Akşener, “Sizi olmayan meselelerle meşgul etmeye çalışanları elinizle iteceksiniz. Artık sizi bölmeye çalışana ‘hadi oradan’...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in son durağı Nevşehir Kozaklı oldu. Burada halka seslenen Akşener, “Sizi olmayan meselelerle meşgul etmeye çalışanları elinizle iteceksiniz. Artık sizi bölmeye çalışana ‘hadi oradan’ diyeceksiniz. ‘Kızım şu puanı almasına rağmen atanamadı’ diyeceksiniz. ‘15 yerden maaş alan var’ diyeceksiniz” ifadesini kullandı.

Akşener “Evinde yemek kaynatmakta zorlanan ev kadınlarını, emeklinin halini, KHK mağdurlarını konuşmak yerine herkesi birbirine düşüren bir anlayış ve siyaset dili kullanılıyor. Türk Telekom’dan 24 milyar lira çarpıldı, Haliliye’nin cebine koyuldu. Bu da Erdoğan’ın aile dostu. Ankapark’a 38 milyar lira harcandı. Bu Harami düzenini yıkacağız’ ’diye konuştu.

Akşener, dün Nevşehir İl Merkezi’ndeki esnaf ziyaretinde, bir işyeri sahibinin verdiği bir örnek üzerine, Türkiye’de “Geçmişte yaşanan bir polemiğe” gönderme yaparak, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda eleştirel bir değerlendirmede bulundu. Bir haber ajansına çalışan muhabir, 1994 yılındaki polemiği bilmediğinden, aslında ironik bir değerlendirmeyi gerçek sanarak, Akşener: ‘Kadından imam olmayacağı için aday değilim dedi’ başlığıyla bir haber yazarak, haberi ‘son dakika gelişmesi’ şeklinde yayınladı.