Akşener: Bu golse batsın bu dünya

Son Güncellenme Tarihi: Ocak 30, 2023 / 12:32

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, başörtüsü teklifini “Gollük pas” olarak değerlendirmesine tepki gösterdi ve “Bu sizin için golse batsın bu dünya” dedi, Partisinin Ankara 3. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Akşener, özetle şunları söyledi:

ERDOĞAN ADINA UTANIYORUM
Sayın Erdoğan adına gerçekten çok utanıyorum. 2 kızını Türkiye’de okutamadığı için Amerika’da okutmuş bir babadan bahsediyorum. Ben de başörtüsü nedeniyle çok büyük acılar çekmiş iki kızın halası olarak, onun adına çok utandım, çok utanıyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’nun attığı adımı eğer pas olarak değerlendirip, ‘bunu gole çevireceğim’ diyorsanız; yazıktır size, ayıptır size. Siz bu ülkenin Cumhurbaşkanısınız. Bütün bunlara baktığınız zaman bu sizin için gol alamaz kardeşim. Bu sizin için golse eğer batsın bu dünya. Bu gol-pas sözlerinden gerçekten midem kalkıyor. Kadın, başörtüsü umurlarında değil. Tevekkeli değil kadınlara sürtük dedi. Adamın şuur altında hepimiz sürtüğüz. Misliyle iade ediyorum.”

BİRAZ EMPATİ
Sinan Ateş’in katillerini niçin bulmuyorsun Sayın Erdoğan? Bunu bulma sorumluluğu senindir. Zeynep’in doğum günüydü. Babasız geçen ilk doğum günü. Bunu her konuşmamda söyleyeceğim; gözünü kapat Sayın Erdoğan. Allah muhafaza oğlun öldürülse, torunların sana ‘dede’ diye bağırsa, Sayın Erdoğan ne yaparsın? Biraz empati.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top