Akşener, Erdoğan sorusu üzerine gülümsemekle yetindi

Akşener, Erdoğan sorusu üzerine gülümsemekle yetindi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde sürdürdü.Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Bizim şu anda seçimleri kazanma noktasında...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini Ankara’nın Çankaya ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde sürdürdü.

Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Bizim şu anda seçimleri kazanma noktasında bir endişemiz yok. Halkımızın bize olan bu teveccühü devam ettikçe bizi kimse tutamaz. Çünkü alternatif yok” sözlerinin anımsatılması üzerine sadece gülümsemekle yetindi.

Akşener’in ziyaret ettiği diğer bir işyeri sahibi, “Mücadeleye devam ediyoruz. Sürekli enflasyondan kaynaklı sıkıntılar yaşıyoruz ama ayakta durmaya çalışıyoruz. Geçindiriyor ama zorluğu çekiyoruz. Burada 2-3 kişi ekmek yiyor. Ben sahibiyim. İdare etmeye çalışıyoruz ama zorluk çekiyoruz. Elektrik bin 700 lira geldi. Kira da 8 bin lira. Mücadele etmeye devam ediyoruz. İnşallah güzel günler gelecek. Bazı şeyler aşılacak diye ümit ediyoruz” dedi.