Akşener hayvan üreticilerine bir dokundu bin ah işitti

Akşener hayvan üreticilerine bir dokundu bin ah işitti
Ardahan’da esnaf ziyaretlerinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinledikten sonra yaptığı açıklamada, “Oylarınızla, bu harami düzenini yıkmamızı sağlamanızı istiyorum....

Ardahan’da esnaf ziyaretlerinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinledikten sonra yaptığı açıklamada, “Oylarınızla, bu harami düzenini yıkmamızı sağlamanızı istiyorum. Sizin sesiniz olmak istiyorum” dedi.
Akşener, yurt genelindeki esnaf ziyaretlerine Ardahan’da devam etti. Akşener, Göle ilçesinde esnaf ile vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kendisini takip eden vatandaşlara seslenen Akşener, şunları söyledi:
“5 maaşlı danışmanlar var, senin oğlun işsiz… Haram olsun, zıkkım olsun! 250 bin TL maaş alan devlet görevlileri var, yazıktır be yazıktır! Haram olsun. Buna karşılık şehirlerde, ilçelerde gezerken, veterinerlik okuyup hayvancılık yapan gençler gördüm. Ayıp, ayıp! Sizin değil, ağaların ayıbı. Hiç mi acımanız yok?”