Akşener ve Babacan'dan ortak açıklama

Akşener ve Babacan'dan ortak açıklama
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı DEVA Partisi Genel Merkezi'nde ziyaret etti. İki genel başkan ortak açıklama yaptı. İlk sözü alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı DEVA Partisi Genel Merkezi'nde ziyaret etti. İki genel başkan ortak açıklama yaptı. İlk sözü alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan şunları söyledi:"Sayın Akşener yeni yerimize bir hayırlı olsun ziyaretinde bulundu kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisine partinin teşkilatlanması ile ilgili kısa bilgiler sundum sonrasında ülkemizin durumuyla ilgili konuştuk. Ülkemiz her alanda çok daha iyi bir yönetime layık. Ülkemizin geleceği için çalışmak zorundayız. Vatandaşımız sorunlara çözüm bekliyor."

"PARTİLERİMİZİN KURULUŞ AŞAMASINI DA KONUŞTUK”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise karşılıklı olarak ülke sorunlarını tahlil ettiklerini vurgulayarak şunları söyledi:Bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Önümüzdeki hafta da Gelecek Partisi’ni ziyaret edeceğiz. DEVA Partisinin kuruluş sürecinde gazeteciler hep partinin kuruluşunu nasıl bulduğumu sormuşlardı. Ben de partinin kurulmasının önemli olduğunu söylemiştim. Karşılıklı olarak partilerimizin kuruluş aşamasında yaşadıklarımızı da paylaştık. Daha sonra da memleket meselelerini ve dış politikada olanları tahlil ettik. Bizlere gösterdiği misafirperverlik için genel başkan yardımcısı arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

Akşener'den Bahçeli'ye yanıt: Yuva burası, buraya dönsünler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Bahçeli'nin kendisine yaptığı "Evine dön" çağrısını değerlendirdi. Akşener, “Sayın Erdoğan yönetilemez bir Türkiye'yle ilgili destek talebi getiriyorsa, ki biz memleket masası kuralım bunları konuşalım da dedik, bunun yolu iyileştirilmiş güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiştir. Yani yuva burası, buraya dönsünler. Yoksa Türkiye bu sistemi taşıyamaz!”