Akşener’den dinozorlu eleştiri

Akşener’den dinozorlu eleştiri
İYİ Parti Gençlik Kolları, 2019’da yerel seçimden hemen önce açılan ve 3 yıllık yargı sürecinin ardından 18 Temmuz’da Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Ankapark sürecinin anlatıldığı “Dinozorlar” videosu...

İYİ Parti Gençlik Kolları, 2019’da yerel seçimden hemen önce açılan ve 3 yıllık yargı sürecinin ardından 18 Temmuz’da Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Ankapark sürecinin anlatıldığı “Dinozorlar” videosu hazırladı. Videoda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Orman Çiftliği’ni (AOÇ) kurduğu günlere ilişkin orijinal görüntülere de yer verildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de “Sandıkla gidecekler” notu ile sosyal medya hesabından paylaştığı esprili videoda şu tür ifadeler yer aldı:

Space X Falcon Heavy roketinin maliyeti 500 milyon dolarken, 801 milyon dolara Ankapark’ı yapmak yerine neler yapılabilirdi? KYK borçları silinebilirdi. Öğrenciler için yurtlar yapılabilirdi. Genç girişimcilere destek verilebilirdi. EYT’lilerin sorunları çözülebilirdi. Çiftçilerin üretim maliyeti düşürülebilirdi. Ya da en azından yeni bir kriz yaratmayarak; futbol oynamaya devam edilebilirdi. Arkadaşlarla PUBG atılabilirdi. Gündüz programlarına çıkılabilirdi. Hunharca stalk atılabilirdi. Dostlarla hasbihal edilebilirdi, evde oturulabilirdi. Hiç değilse biraz düşünülebilinirdi.