Akşener’den Erbaş’a: Yazıklar olsun size

Akşener’den Erbaş’a: Yazıklar olsun size
İYİ Parti Lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Ayasofya’nın açılışında sarf ettiği sözlere çok sert tepki gösteren İYİ Parti lideri Meral Akşener,...

İYİ Parti Lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Ayasofya’nın açılışında sarf ettiği sözlere çok sert tepki gösteren İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Tarihte Atatürk'e düşman olup da Türk'e dost olan çıkmamıştır. Yazıklar olsun size" ifadelerini kullandı.

“ERDOĞAN’I UYARDIM AMA DİNLEMEDİ”

Ayasofya’nın açılışına koronavirüs şüphesi sebebiyle katılamadığını belirten Akşener şu sözleri sarf etti:

“Ortak değerlerimizi sömürmekten geri kalmadılar. Güzel Ayasofya'nın o güzel gününde şu sözü bekledik. Selam olsun Anadolu'nun kapılarını açan Alparslan'a, selam olsun İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet'e, selam olsun İstanbul'u düşmandan kurtaran Gazi Mustafa Kemal’e. Böylesine güzel bir günde bile düşmanlık etmekten geri durmadılar. Alparslan da bizimdir, Fatih de bizimdir, Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bizimdir. Hastanede koşa koşa ziyarete gittiğiniz ‘Keşke Yunan kazansaydı' diyen fesliden feyz alacağınıza Sevr'i yırtıp atanlarla gurur duyun.”