Akşener’den gazetecilerin tutuklanmasına tepki

Akşener’den gazetecilerin tutuklanmasına tepki
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “askeri casusluk” suçlamasıyla gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel’in gözaltına alınmasına tepki gösterdi.Grup toplantısında konuşan Akşener, iktidarın suni krizlerle...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “askeri casusluk” suçlamasıyla gazeteciler Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel’in gözaltına alınmasına tepki gösterdi.
Grup toplantısında konuşan Akşener, iktidarın suni krizlerle gündemi değiştirmeye çalıştığını söyledi. Akşener şu ifadeleri kullandı:
“Vatan millet sevgisinden Atatürk sevgisinden, dürüstlüğünden kimsenin şüphe duymayacağı bir gazeteci olan Müyesser Yıldız’ı ve İsmail Dükel’i gözaltına aldılar. Sebep ne? Casusluk ve terör… Siz terör gerekçesiyle terörün yanından geçmeyen insanları gözaltına alırsanız, ancak terör örgütlerini sevindirirsiniz.
Ayasofya bunun bir örneği. Bunlar sık sık sıkıştı mı gündeme getirirler. Dun Ayasofya’nın cami olması için önerge verdik. AKP reddetti, MHP ve HDP çekimser oy verdi ve önergemiz reddedildi. İşte böyle ayna tutarız. Milletin maneviyatı sizin oyuncağınız değil.”