Akşener’den kardeş Nebati tepkisi: Yapılan iş suçtur

Akşener’den kardeş Nebati tepkisi: Yapılan iş suçtur
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Merkez Bankası’nın faiz indirim kararı öncesi ‘Faiz indirimi beklediğini söyleyen’ Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin kardeşi Seydullah Nebati’nin açıklamalarına tepki gösterdi....

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Merkez Bankası’nın faiz indirim kararı öncesi ‘Faiz indirimi beklediğini söyleyen’ Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’nin kardeşi Seydullah Nebati’nin açıklamalarına tepki gösterdi. Akşener, “Bunun adı içeriden bilgi almaktır ve suçtur. Savcılar harekete geçmelidir. Savcılar geçmiyorsa Sayın Erdoğan geçmelidir’ ifadelerini kullandı.

Akşener, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale ve Genel Başkan Danışmanı Bilge Yılmaz ile Kilis’te basın toplantısı düzenledi.

Akşener, “Asgari ücretle ilgili olarak 4 bin lira artı 550 lira da işverene kaynak desteği önermiştik. Demek ki, muhalefete kulak vermek herkesin işine yararmış” dedi.

Akşener, Kilis ve diğer illerde yaptığı ziyaretlerde karşılaştıklarına ilişkin, “Bugün her ne kadar AK Parti’nin milletvekillerinden çıkıp aç insan yok bu ülkede diyeceklerse de bugün kadın kulağıma fısıldadıkları çok acı. 15 gündür yemek pişirmedim diyen 75 yaşında bir kadınla karşılaştım. İşsiz genç sayısını izah etmek mümkün değil” ifadesini kullandı.