YAVAŞ VE İMAMOĞLU SÜRPRİZ

Son Güncellenme Tarihi: Aralık 3, 2022 / 01:17

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’nun, “Kılıçdaroğlu aday olursa kazanamaz endişesi duyuyoruz” sözleri sonrası başlayan ‘kulak çekme’ polemiğine dair “Yavuz Bey kendi fikrini söylemekte özgürdür. Bugüne kadar onu hep yaptı. Sadece Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili değil. Her konuda, beni de eleştirir televizyonda sayın Ağırailoğlu. Kendi fikridir, bu fikirler İYİ Parti’nin görüşleri olarak serdedilemez” ifadelerine yer verdi.

Ağıralioğlu’nun sözlerine CHP’li Engin Altay “Evin reisi kulağını çeker” sözleriyle yanıt vermiş, Ağıralioğlu da Altay’ın sözlerini eleştirmişti.

İYİ Parti lideri Akşener şu açıklamayı yaptı:

“Engin Altay’ın da konuşmasını yanlış buldum. Yavuz Bey’i tanıyorum. Keşke yapmasaydı diyorum. Paylaşmıyorum. Bu kadar önceden bunların konuşulmasını doğru bulmuyorum. O fikirlerini ben söyletmedim, o fikirlerini söylemiş olmasının benim açımdan kendi fikri olmasında bir sakıncası yok. CHP’de de fikir serdeden çok kişi var. Bizde de konuşulur. Ama sayın Kılıçdaroğlu’nun kulağını çekmesi istenmez. O yüzden Engin Bey’in yaptığı yanlış. Biz bir siyasi partiyiz, geçmişteki uygulamaları beğenmediğimiz için siyasi parti kurduk”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top