Akşener’den sert sözler: Tek bir yanlış var, o yanlış sensin

Akşener’den sert sözler: Tek bir yanlış var, o yanlış sensin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasına, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i hunharca katleden Cemal Metin Avcı’ya ‘haksız tahrik’le 23 yıl hapis cezası verilmesine...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasına, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i hunharca katleden Cemal Metin Avcı’ya ‘haksız tahrik’le 23 yıl hapis cezası verilmesine tepki göstererek başlayan Akşener, şunları söyledi:

SAPIKLARI YÜREKLENDİRİYORLAR
“Bugün Türkiye’de bir psikopatın 14 yıl sonra sokaklarımızda gezmesine göz yumuyorlar. Kadın katillerine cesaret veriyorlar. Sapıkları yüreklendiriyorlar. Yuh olsun, yazıklar olsun. Türk yargısı için utanç vesikası olarak anılacak bu kararda onayı olan, imzası bulunan herkesi bugün Allah’a havale ediyorum. Ama yarın iki elim de yakalarında olacak”

BAY KRİZ VE NEBATİ’NİN SAÇMA SAPAN AÇIKLAMALARI
“Bay Kriz’in bütçesinde ülkemizdeki tüm çiftçilere ve öğrencilere ayrılan paranın, Kur Korumalı Mevduat sistemine ödenen paradan daha az olduğuna ibretle şahit olduk. Sözüm ona yeni ekonomi modelinde Türk Lirası çakılmasın diye icat ettiği KKM ucubesi için ödenen para tarıma ve öğrenci burslarına ödenen paranın toplamından daha fazla.

Milletin varlığına ve dirliğine, bizzat ondan aldığı yetkilerle el koyup, bir avuç beceriksizi, bir milletin tepesine çıkartan, tek bir yanlış var. Devletimizin kurumsallığını, hukukumuzun güvenilirliğini, demokrasimizin geleneğini yok eden tek bir yanlış var.

Ülkemizi her geçen gün, adım adım uçuruma sürükleyen, tek bir sistem, tek bir adam, tek bir yanlış var. O yanlış sensin, sen. O yanlış sensin Sayın Erdoğan”