Akşener’e yine saldırı

Akşener’e yine saldırı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener›e, Sivas’ta esnaf ziyareti sırasında sözlü saldırı yapıldı. Sivas’ın Zara ilçesini ziyaret eden Akşener’e istifa çağrısında bulunuldu. Akşener ise “Sen istiyorsan istifa ederim”...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener›e, Sivas’ta esnaf ziyareti sırasında sözlü saldırı yapıldı. Sivas’ın Zara ilçesini ziyaret eden Akşener’e istifa çağrısında bulunuldu. Akşener ise “Sen istiyorsan istifa ederim” şeklinde yanıt verdi. Ardından bölgede bulunan kalabalık tarafından Akşener’e “Sen FETÖ’cüsün” denildi. Akşener’e sözlü saldırının ardından polis kalabalığa müdahale etti.
“DAHA NELER OLACAK, NELER?”
Meral Akşener daha önce Rize’nin İkizdere ve Çayeli ilçelerinde saldırıya uğramıştı. Akşener, esnaf ziyaretinde bulunduğu Çayeli’nde sloganlar atarak bölgeye gelen bir grubun sözlü saldırısına uğramış, daha sonra saldırganlara tepki gösteren İYİ Partililer ile grup arasında sözlü ve fiziksel tartışma yaşanmıştı. Akşener, olayların büyümesi üzerine bölgeden ayrılmak zorunda kalmıştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener’in Rize ziyaretinde saldırıya uğramasının ardından “Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler” demişti.