Akyol’un “Korona terapi”sine Japonya’dan ilgi

Akyol’un “Korona terapi”sine Japonya’dan ilgi
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası arp sanatçısı, Türkiye’nin tek erkek arpisti Çağatay Akyol, yeni tip koronavirüs (Covid-19) korkusuyla stres altında olanların rahat uyuyabilmesi için Instagram hesabından haftanın üç...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası arp sanatçısı, Türkiye’nin tek erkek arpisti Çağatay Akyol, yeni tip koronavirüs (Covid-19) korkusuyla stres altında olanların rahat uyuyabilmesi için Instagram hesabından haftanın üç günü canlı yayında konser veriyor. Arpin terapik gücüne inanan Japonya vatandaşları ise bu konserlere yoğun ilgi gösteriyor.
Akyol’un hafta içi pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gece saat 23.00’te Instagram üzerinden canlı yayınladığı konserler sevenleri tarafından beğeniyle takip ediliyor.
Akyol ayrıca, dışarı çıkma kısıtı bulunan çocukların rahat uyumaları için de “Uykudan önce” isimli konserlere başlayacağını açıkladı.
KONSERLERİ DUYURDULAR
Akyol’un Türkiye’de ilgi gören konserleri, Japonya’da da ilgi çekti. Arpin terapik gücüne inanan Japonya vatandaşları, sosyal medyadaki başlıca müzik sayfalarında Akyol’un 24 Nisan Cuma ve
1 Mayıs’taki konserlerinin reklamlarını paylaştı.