Albayrak: “BULAŞTIRMIŞ OLSAYDIM KENDİMİ AFFETMEZDİM”

Albayrak: “BULAŞTIRMIŞ OLSAYDIM KENDİMİ AFFETMEZDİM”
Albayrak yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bahçelievler belediye başkanı benim sevdiğim arkadaşımdır. Biri aradı, ‘Bahçelievler belediye başkanım sizinle görüşecek, bağlıyorum’ dedi bağladı, ‘Bizim yurtlarda öğrencilerimize...

Albayrak yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bahçelievler belediye başkanı benim sevdiğim arkadaşımdır. Biri aradı, ‘Bahçelievler belediye başkanım sizinle görüşecek, bağlıyorum’ dedi bağladı, ‘Bizim yurtlarda öğrencilerimize yardım topluyoruz şu kadar eksik kaldı, sana da şu kadar yazıyoruz’ dediler. Ben de ‘tamam hemen’ dedim. Neyse parayı gönderdikten sonra asistanım geldi. ‘Fatura bilgilerini göndereceğim, telefonu kimse açmıyor’ dedi. Aradım belediye başkanını ‘Parayı aldınız değil mi?’ dedim, ‘Yok’ dedi, ‘Abi ne diyorsun, dolandırıldık herhalde’ dedim. Sonra İstanbul İl Emniyet Müdürümüzü aradık, ilettik. Dolandırılmışız. İnsanlarımız dikkat etsin, çok duygusal bir anıma rastladı benim de”.
uieuie
Bana şundan geçti demek kadar günah bir şey olamaz, ben şundan bana geçti diyemem ama bir acaba hep içimde yaşadım hep dua ettim aman hocama bir şey olmasın esas bunun başka bir şeyin hastalığın zirvesindeyken 8 Mart’ta Sivas’tan döndük, o gece Sivas’ta çok rahatsızlandım. Sabah yemeğe inmemişim yatakta bitkin haldeydim.
uieuie
Ayın 9’unda Mesut Yılmaz Bey aradı, bu akşam bekliyorum yemek yiyeceğiz dedi. Akşamüzeri Mesut Yılmaz Bey’e gittim yemek yedik sohbet ettik hastaydım biraz da öksürdüm. Oradan önce de Mustafa Erdoğan’ın şirketine gidiyorum, kızının düğününe gidememiştim bir hayırlı olsuna gittim. Mustafa Bey’den çıktım Mesut Yılmaz’a geçtim sonra hastaneye düştükten sonra sabahlara kadar hep dua ediyordum. Bir iki gün öne görüştüğüm insanlar. ‘Allahım ne olur onlara bir şey olmasın’ zaten Mesut Bey’in geçirmiş olduğu ciddi bir rahatsızlık var.
Mesut Bey ile en son dün görüştüm sağlığı iyi Allaha şükürler olsun kendini iyi karantinaya aldı evde kalıyor.