ALEV TOPUNUN İÇİNDEN ÇIKTI

ALEV TOPUNUN İÇİNDEN ÇIKTI
Formula 1 pilotu Romain Grosjean, Bahreyn’de düzenlenen Grand Prix yarışında yaşadığı kazanın ardından alev alan aracından saniyeler içerisinde kaçarak kurtuldu.Kazadan küçük yanıklarla kurtulan Grosjean, sağlık durumunu...

Formula 1 pilotu Romain Grosjean, Bahreyn’de düzenlenen Grand Prix yarışında yaşadığı kazanın ardından alev alan aracından saniyeler içerisinde kaçarak kurtuldu.
Kazadan küçük yanıklarla kurtulan Grosjean, sağlık durumunu Instagram’dan yayınladığı bir video mesaj yoluyla açıkladı. Grosjean şunları kaydetti: “Herkese merhaba. İyiyim, yani iyi sayılırım, bunu herkese söylemek istedim. Mesajlarınız için çok teşekkür ederim.”
Grosjean, ayrıca, F1 araçlarında kullanılan güvenlik sistemi ‘Halo’yu birkaç yıl önce desteklemediğini’ ancak hayatını bu sisteme borçlu olduğunu söyledi. 34 yaşındaki sürücü, sürücü çarpışma koruma sistemine atıfla “Bugün burada olamazdım” ifadelerini kullandı. Haas pilotu Grosjean’ın aracı, Daniil Kvyat ile temas yaşadıktan sonra yoldan çıkarak bariyerlere çarptı ve ikiye ayrıldı.