Ali Koç: “ALİ PALABIYIK BİR DAHA STADIMIZA GİREMEZ”

Ali Koç: “ALİ PALABIYIK BİR DAHA STADIMIZA GİREMEZ”
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana Demirspor maçındaki tartışmalı hakem kararlarının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Riva'daki TFF binasına çıkarma yaptı. Ali Koç, Başkan Vekili Erol Bilecik, Genel Sekreter Burak...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Adana Demirspor maçındaki tartışmalı hakem kararlarının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Riva'daki TFF binasına çıkarma yaptı. Ali Koç, Başkan Vekili Erol Bilecik, Genel Sekreter Burak Kızılhan ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ketenci ile Özgür Özaktaç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki merkezinde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.

Ali Koç, hakem Ali Palabıyık'ın bir daha maç alıp almayacağını bilemeyeceğini ifade ederek, "Ancak bildiğim bir şey var ki kariyeri boyunca en azından bizler yönetimdeyken bizim stadımıza bir daha giremez. Açık, net şekilde söyleyeyim. Kendisi sadece bizim maçımızda değil, şaibeli pek çok maçı var. Buraya has değil. Yeni MHK'nin ataması değildir bu. Eski MHK'nin atamasıdır. Eski MHK giderayak bombayı bırakmıştır. Nasıl, böyle bir adamı dünkü maça atamak. En genç hakemi baskı olacağı başka bir maça atamak. İnşallah yeni MHK elinden geldiğince bu sıkıntıları giderebilecek çözümleri bulur. Dün gece, ofsaytımsı, penaltı pozisyonu olan maç da dahil olmak üzere bu kadar iyi niyetli bir şeyler yapılmaya çalışılan bir ortamda Türk hakemlik müessesesinin iflas ettiğinin belgesidir, kanıtıdır, sertifikasıdır. Fahiş hatalar, insanın olduğu her yerde hata olur ama akıllardan silinmeyecek fahiş hatalar, ne hikmetse bir takımın aleyhine, başka bir takımın lehine işlemektedir" şeklinde konuştu.