ALKIŞLAR İSMAİL KARTAL’A

ALKIŞLAR İSMAİL KARTAL’A
Sezona Vitor Pereira ile başlayan Fenerbahçe, Portekizli hocada beklediğini bulamayınca İsmail Kartal'ı sezon sonuna kadar takımın başına getirdi. 15 Ocak'ta Antalyaspor ile oynanan maçla 2. Fenerbahçe dönemine başlayan Kartal,...

Sezona Vitor Pereira ile başlayan Fenerbahçe, Portekizli hocada beklediğini bulamayınca İsmail Kartal'ı sezon sonuna kadar takımın başına getirdi. 15 Ocak'ta Antalyaspor ile oynanan maçla 2. Fenerbahçe dönemine başlayan Kartal, 12 lig maçında 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Ligde tek yenilgisini 5 Şubat'ta Başakşehir karşısında yaşayan Kartal, kupa ve Avrupa'da ise istediğini bulamadı. Konferans Ligi'nde Slavia Prag'a hem içeride hem dışarıda mağlup olan Kanarya, kupada ise evinde Kayserispor'a karşı rakip 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 yenilip elendi.

Ligde Başakşehir mağlubiyetinin ardından silkelenen sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 8 maçta 7 galibiyet alırken tek beraberliğini ise lider Trabzonspor karşısında aldı.

Bu dönemde ilk 11'ini ve sistemini yerleştiren İsmail Kartal, son olarak Galatasaray zaferiyle taraftarın gönlündeki yerini sağlamlaştırdı. Takımı 5. sıradayken devralan İsmail Kartal, önünde yer alan Adana Demirspor, Başakşehir ve Konyaspor'u geçerek 2. sıraya yerleşti.

21. haftada göreve başlayan İsmail Kartal ile Fenerbahçe, 12 maçta ligde en çok puan toplayan takım oldu. 27 puan alan Fenerbahçe'yi, 23 puan toplayan Kasımpaşa, Trabzonspor ve Alanyaspor takip etti. 12. maçını bu akşam oynayacak olan Antalyaspor ise 11 maçta 22 puan topladı.