Alman iş insanının uçağının enkazına ulaşıldı

Alman iş insanının uçağının enkazına ulaşıldı
Dünyanın en büyük fitness zincirlerinden McFit’in kurucusu, 53 yaşındaki Alman iş insanı Rainer Schaller, kız arkadaşı Christiane Schikorsky ve çocukları Aaron ve Finja, özel jetleri ile Limón’a giderken kayboldu. Yetkililer,...

Dünyanın en büyük fitness zincirlerinden McFit’in kurucusu, 53 yaşındaki Alman iş insanı Rainer Schaller, kız arkadaşı Christiane Schikorsky ve çocukları Aaron ve Finja, özel jetleri ile Limón’a giderken kayboldu. Yetkililer, dün uçağın enkazına ulaştı.


vSchaller ve uçakta bulunan diğer beş kişi aranırken, denizde bir yetişkin ve bir çocuğun cesetleri bulundu. Kosta Rika Kamu Güvenliği Bakanlığı ise Ulusal Sahil Güvenlik ve Hava Gözetleme Servisi tarafından yapılan arama operasyonu sırasında bir yetişkin ve bir çocuğunun cesedinin bulunduğunu doğruladı. Yetkililer, Juan Santamaria havaalanındaki varış noktasından yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta özel koltuklarından birini ve çeşitli eşyaların bulunduğunu aktardı.

Schaller, 1996 yılında fitness zinciri McFit’i kurdu. Spor devinin şu anda Avrupa’da 250’den fazla şubesi ve 1,4 milyon üyesi bulunuyor.