Altay Abubakar’a meydan okudu

Altay Abubakar’a meydan okudu
Vodafone Park'ta oynanan dev derbide Beşiktaş - Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Rakip kalede birçok fırsat yakalayan Beşiktaş'a kaleci Altay Bayındır 'dur' derken; siyah-beyazlılar, 48. dakikada Vida'nın attığı golle 1-0 öne geçti.Fenerbahçe'de...

Vodafone Park'ta oynanan dev derbide Beşiktaş - Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Rakip kalede birçok fırsat yakalayan Beşiktaş'a kaleci Altay Bayındır 'dur' derken; siyah-beyazlılar, 48. dakikada Vida'nın attığı golle 1-0 öne geçti.
Fenerbahçe'de ikinci yarıda oyunda giren Ozan Tufan 89. dakikada harika bir vuruşla skoru eşitledi. Kalan dakikalarda her iki takım da girdiği net pozisyonları gole çeviremedi.
Bu sonucun ardından 64 puana yükselen Beşiktaş, bir maçı eksik olmasına rağmen Galatasaray'la puan farkını 3'e çıkarırken Fenerbahçe'yle olan 5 puanlık farkı koruyarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı. 59 puanlı Fenerbahçe ise kötü gidişe 'dur' diyemedi.
GOLLER…

  1. dakikada Beşiktaş öne geçti. Ghezzal'in sağ çaprazda kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içinde topla buluşan Vida, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 1-0.
  2. dakikada Ozan Tufan ceza alanı önünde yaptığı güzel vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1.

Stat: Vodafone Park
Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu
Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, De Souza, Atiba (Dk. 90+4 Necip Uysal),Ghezzal, Ljajic (Dk. 73 Mensah),Larin (Dk. 89 N’Koudou),Aboubakar
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz (Dk. 60 Tisserand),Szalai, Caner Erkin, Gustavo, İrfan Can Kahveci (Dk. 58 Sosa),Valencia (Dk. 75 Ozan Tufan),Pelkas, Samuel-Osayi (Dk. 74 Ferdi Kadıoğlu),Samatta (Dk. 59 Thiam)
Goller: Dk. 48 Vida (Beşiktaş),Dk. 89 Ozan Tufan (Fenerbahçe)

SERGEN YALÇIN’DAN HAKEME SERT TEPKİ

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yalçın maçın hakemi Halil Umut Meler'i sert bir dille eleştirdi.
Sergen Yalçın şöyle konuştu:
“Hakem arkadaş, bu Halil Umut Meler, rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Daha önce bizim maçları yönetti. Hakem arkadaştan hiç mutlu değilim. Kendini görmek istemiyoruz bir daha Beşiktaş maçında. Yanlış anlamayın. Böyle enteresan yöneten hakem istemiyoruz. Ortada, gördüğünü çalan hakem arkadaşlar verilirse memnun olurum.”

Erol Bulut: “YARIŞ DEVAM EDECEK”

Futbolseverlerin zevkli bir maç izlediğini belirten Erol Bulut, son dakikalardaki pozisyonları değerlendirebilmeleri durumunda galip gelebileceklerini söyledi. Genç teknik adam, "Sonuna kadar bu yarış devam edecek. Biz buraya galibiyet için gelmiştik. beraberlik için gelmemiştik, bunu da ikinci ayrıdaki oyunla gösterdik. " dedi.