Altılı Masa uyuşturucu eylem planı da açıklayacak

Altılı Masa uyuşturucu eylem planı da açıklayacak
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme getirdiği uyuşturucu ve kara para dosyası tartışılırken, Altılı Masa’nın uyuşturucuyla mücadele konusunda da hazırlık yaptığı ortaya çıktı. İYİ Parti Kalkınma Politikaları...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun gündeme getirdiği uyuşturucu ve kara para dosyası tartışılırken, Altılı Masa’nın uyuşturucuyla mücadele konusunda da hazırlık yaptığı ortaya çıktı. İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, Altılı Masa’nın seçim bildirgesinin kasım ayı sonunda açıklanacağını belirtirken, hazırlıklar arasında “uyuşturucuyla mücadele eylem planı” olduğunu da söyledi. Erdoğan’ın açıkladığı seçim bildirgesini ve altı partinin seçim hazırlığını KRT’de “Haftanın Panoraması” programında Semra Topçu’ya değerlendiren Özlale özetle şunları söyledi:

ALTILI MASA’NIN SEÇİM BEYANNAMESİ
“Altılı Masa’da genel başkanlar bir ortak çalışma grubu oluşturulmasına karar vermişti. Dış politikadan yargıya, ekonomiden milli güvenliğe kadar aklınıza gelebilecek her alanda altı partinin üzerinde anlaştığı bir seçim beyannamesi oluşturuluyor. Kasım ayının sonuna kadar yetiştireceğiz. Hep bizden bekleniyordu ya, “sizin çözüm önerileriniz nedir”, “iyi de bir hükümet programınız var mı?” diye… İşte kasım ayının sonunda biz önümüzdeki yüzyılda Türkiye’nin ufkunu açacak bir seçim beyannamesini, bir hükümet programını kamuoyuyla paylaşacağız. Bizi izleyenler müsterih olunuz, iyimser kalınız, çok güzel bir hükümet programıyla karşınıza çok yakın bir zamanda çıkacağız…” (KRT TV)