Altındağ’da Afganistanlı 5 kişi öldürüldü

Altındağ’da Afganistanlı 5 kişi öldürüldü
Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir evde Afganistan uyruklu 5 kişinin cesedi bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, 5 erkek şahsın kesici aletle öldürüldüğü ve maktullerin açık kimlik bilgilerinin...

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir evde Afganistan uyruklu 5 kişinin cesedi bulundu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, 5 erkek şahsın kesici aletle öldürüldüğü ve maktullerin açık kimlik bilgilerinin ve bulgularının tespitine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Altındağ ilçesine bağlı Örnek Mahallesi’nde oturan Afgan uyruklu kişiden bir süredir Haber alamayan yakınları, polise başvurdu. Polis, akşam saatlerinde yakınlarının verdiği adresteki binanın 2’nci katında bulunan dairenin kapısını çilingire açtırarak eve girdi. Polis, girdiği evde 4 kişinin cesediyle karşılaştı. Evde yapılan araştırmada bir kişinin cesedi de elleri arkadan bağlanmış şekilde bazanın içinde bulundu.

Bunun üzerine olay yerine takviye polis ve sağlık ekipleri çağrıldı, binanın bulunduğu sokakta geniş güvenlik önlemi alındı. Cumhuriyet Savcısı eşliğinde ev ve çevresinde geniş çaplı araştırma başlatıldı. Yapılan ilk incelemede 5 kişinin de bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Afgan uyruklu olduğu öğrenilen 5 kişinin, kimliklerinin belirlenmesi ve olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

İlk bulgular ışığında iki çoban ve iki matbaa işçisinin evin salon bölümde öldürüldüğü anlaşıldı. Keçiören semtinde bir fırında çalıştığı belirlenen beşinci kişinin cesedi ise, evin başka bir odasında elleri ve ayakları bağlı şekilde çekyatın altında bulundu.