Altta kalan ezilsin diyemeyiz

Altta kalan ezilsin diyemeyiz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP iktidarı döneminde devlet ihalelerini paylaşan ve “Beşli çete” olarak adlandırdığı yapıya karşı sert tepkisini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, “Ben lordların, baronların, beşli...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP iktidarı döneminde devlet ihalelerini paylaşan ve “Beşli çete” olarak adlandırdığı yapıya karşı sert tepkisini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, “Ben lordların, baronların, beşli çetenin adamı değilim” dedi.

Kılıçdaroğlu, dün İzmir’de Büyükşehir Belediyesi’nin İzDönüşüm Fabrikası açılışına katıldı. Sokakta çalışan dönüşüm işçilerine seslenen
Kılıçdaroğlu, özetle şu mesajları verdi:

BEN SİZİN YANINIZDAYIM
“Sizin arkadaşlarınızla İstanbul’da birden fazla toplantı yaptım. Üniversiteyi bitirip sizin işlerinizi yapan kardeşlerimi, arkadaşlarımı da gördüm. Sizlere seslenmek isterim. Ben 5’li çetelerin adamı değilim. Ben lordların, baronların adamı değilim. Ben sizin yanınızdayım, alın teri dökenlerin yanındayım. Çalışanların yanındayım. Bu ülkede herkesin karnı doyduğu zaman huzur gelir bu ülkeye. Herkesin karnının doymadığı, fakirin ezildiği, varlıklılara da büyük kaynakların aktarıldığı bir ekonomi düzeni asla kabul etmiyorum. Altta kalan ezilsin, üstte kalan zenginleşsin olmaz efendim. Sosyal devlet dediğiniz işin temelinde herkesin karnının doyması vardır.

EVLATLARIN SİZDEN BEKLENTİLERİ VAR
Evlatlarınız var, güzel evlatlarınız var. Elbette o evlatların sizden beklentileri var, elbette cep telefonları isteyecekler, elbette tabletler isteyecekler, elbette daha iyi bir yaşam tarzı isteyecekler. Beldeye hizmet ediyorsa sadece caddesini, parkını yapmak değil, o beldede yaşayan insanların huzurunu da sağlamak zorundadır.

BABACAN KILIÇDAROĞLU’NU AĞIRLAYACAK
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 2 Ekim Pazar günü yapılacak altılı masa toplantısı öncesi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugün partisinin genel merkezinde ağırlayacak.