AMPUTE MİLLİ TAKIMI’NDAN THY’YE ZİYARET

AMPUTE MİLLİ TAKIMI’NDAN THY’YE ZİYARET
Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası finalinde Angola'yı yenerek dünya şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı'nın oyuncularını, teknik heyetini ve yöneticilerini misafir etti.THY Basın...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası finalinde Angola'yı yenerek dünya şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı'nın oyuncularını, teknik heyetini ve yöneticilerini misafir etti.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, şirketin Yeşilköy'deki genel müdürlük binasında gerçekleşen ağırlama töreninde THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve şirket yöneticileri, milli takım teknik ekibini tebrik etti.

Törende Angola'yı Ömer Güleryüz, Rahmi Özcan (2) ve Serkan Dereli'nin golleriyle 4-1 yenerek Türkiye'ye bu gururu yaşatan ay yıldızlı sporculara ve teknik heyete aileleriyle kullanabilecekleri 200 bin mil hediye edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ahmet Bolat, "Türk Hava Yolları olarak dünyanın en iyisi olmak için ortaya koydukları çabayı ve ülkemize yaşattıkları gururu taçlandırmak istiyoruz. Bizim Çocuklar ve teknik heyetteki her bir kahramanımız için Miles&Smiles Elite kart düzenleyecek ve kartlarına aileleriyle birlikte kullanabilecekleri 200 bin hediye mil yükleyeceğiz." ifadelerini kullandı.