Ankara ve Konya’da yağ kuyruğu

Son Güncellenme Tarihi: Şubat 17, 2022 / 12:23

Hem başkent Ankara’da hem de Konya’da yine yağ kuyrukları vardı. Kuyruktakilerden biri, “Halk uzaya çıkıyor, görüyorsunuz burayı. IMF’ye borç para verdik. IMF bizden borç para istedi ama halkın durumu da bu” sözleriyle iktidar temsilcilerinin açıklamalarına göndermeler yaparak eleştirilerde bulundu.

Ankara ve İstanbul’daki ekmek büfelerinin önünde kuyruklar devam ederken geçen hafta Manisa’dan yansıyan kareye benzer ucuz yağ ve pirinç kuyruğu Niğde’de de görülmüştü. Şimdi de Ankara’nın Polatlı ilçesi ve Konya’dan kuyruk görüntüleri geldi.

İYİ Parti’li Aslıhan Elibol Ankara’daki yağ kuyruğu fotoğrafını “Alın bu görüntüyü, hangi kör göze sokarsanız sokun” ifadeleriyle paylaştı.

Anka haber ajansından Ömer Faruk Karabulut da Konya’daki yağ kuyruğunu görüntüledi. Kuyruktakilerin ifadeleri şöyle:
“Halk uzaya çıkıyor, burayı görüyorsunuz. IMF’ye borç para verdik. IMF bizden borç para istedi ama halkın durumu da bu. Yağ kuyruğu varmış burada. Ucuza bakıyoruz bundan sonra. Şimdiden sonra artık ucuza kaçacağız. Bütçemiz ona göre. Protesto ediyoruz bu kadar zamlı olmasını. Hesaplı nereden ise oradan alacağız. Marketlerde yağ 140 lira, burada 100 lira. Neresi indirimse orası.”

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top