Ankara’da afet

Ankara’da afet
Öğle saatlerinde başlayan yağmur, faciayı da beraberinde getirdi. Altındağ'da yoğun yağış nedeniyle dere taştı. Sel sularına kapılan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti.Ankara'da metrekareye düşen 20 kilogram yağış,...

Öğle saatlerinde başlayan yağmur, faciayı da beraberinde getirdi. Altındağ'da yoğun yağış nedeniyle dere taştı. Sel sularına kapılan otomobildeki 1 kişi hayatını kaybetti.
Ankara'da metrekareye düşen 20 kilogram yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Birçok noktada uçan çatılar araçların üzerine düşerken ağaçlar da devrildi. Caddeler göle döndü.

Başta Çankaya ilçesi olmak üzere Mamak, Keçiören, Yenimahalle, Pursaklar, Altındağ, Sincan ve Etimesgut’taki yollarda mahsur kalanlar zor anlar yaşadı. Şehrin en yoğun noktalarında olan Sıhhiye Köprüsü’nde oluşan metrelerce su birikintisi araç geçişini imkansız hale getirdi. Göle dönen caddelerde mahsur kalanlar için AFAD ve İtfaiye ekipleri devreye girdi Çatılarda ve otomobillerde meydana tahribatlar maddi hasara sebep oldu.

Sele kapılıp hayatını kaybeden İlkay Yiğit CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün Ankara'da yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren kişinin CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit olduğunu açıkladı. Yavaş Yiğit’in ailesine başsağlığı diledi.