ANKARAGÜCÜ’NÜN HEDEFİ AVRUPA

ANKARAGÜCÜ’NÜN HEDEFİ AVRUPA
MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Spor Toto Süper Lig’e verilen FIFA Dünya Kupası arasını iyi değerlendirip, sezon sonu Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.Faruk Koca, Dünya Kupası nedeniyle...

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Spor Toto Süper Lig’e verilen FIFA Dünya Kupası arasını iyi değerlendirip, sezon sonu Avrupa kupalarına katılma hedefine ulaşmak istediklerini söyledi.

Faruk Koca, Dünya Kupası nedeniyle uzun bir aranın olduğunu ve her takımın bunu avantaja çevirmeye çalıştığını belirtti.

Lig başladığında aranın kime yarayıp yaramadığını göreceklerini aktaran Koca, şöyle konuştu: “Ben lige verilen aralardan hep endişe etmişimdir. Dünya Kupası nedeniyle bu ara çok uzun oldu. Bütün takımlar yaz dönemi yapamadıklarını, eksiklerini gidermeye çalışacak. Ligler başlayınca aranın kime yaradığını göreceğiz. Ankaragücü olarak önümüzdeki fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ligde almamız gerekenin 10-12 puan gerisindeyiz. Şansız puanlar kaybettik. Biz iyi bir kadro kurduk. Bu kadronun çok daha iyi olması lazım. Süper Lig’in ikinci bölümünde bütün maçlara galibiyet parolasıyla çıkacağız. Camiamızın beklentisi de bu. Hedeflerimiz arasında Türkiye Kupası da var. Kupa yoluyla Avrupa’ya gitmek için bütün gücümüzü kullanacağız.”