‘Ara Güler Merhaba İzmir’ sergisi evinizde

Arkas Sanat Merkezi, son sergisi “Ara Güler Merhaba İzmir!”i sanat merkezinin internet adresi üzerinden sesli rehber eşliğinde üç boyutlu olarak açtı.
Sergide Ara Güler’in daha önce sergilenmemiş İzmir ve civarına ait fotoğraflarını, sanatçının ikonik İstanbul fotoğrafları ile Türkiye ve dünyadan kültür sanat dünyasının önemli isimlerine ait portreleri ve edebiyat yüzleri serisi ile 700’den fazla eseri yer alıyor.
Direktörlüğünü Arkas Sanat Merkezi Direktörü Müjde Unustası ve Doğuş Grubu Sanat Danışmanı Çağla Saraç’ın üstlendiği sergide, Güler’in gençlik yıllarında yaptığı edebi çalışmalar, doğup büyüdüğü ve yaşamı boyunca belgelediği İstanbul’a ait fotoğraflar ile Nazım Hikmet, Yaşar Kemal, Oğuz Atay gibi Türk Edebiyatı’nın önde gelen isimlerine ait 100 adet portre yer alıyor.
ÇOCUKLAR EVDE DE SANATLA İÇ İÇE
Arkas Sanat Merkezi, çocuklar için de hazırladığı online atölyeler ile sanattan kopmamalarını sağlıyor. Düzenlediği sergilere paralel olarak, çocuklara yönelik yaratıcı ve eğitici atölye çalışmaları gerçekleştiren merkez, “Ara Güler Merhaba İzmir!” sergisi ile Mayıs ayında yaş gruplarına özel atölye çalışmalarında çocuklarla buluşacak.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top