ARAO’DAN KARTAL’A GÖZDAĞI

ARAO’DAN KARTAL’A GÖZDAĞI
Fenerbahçeli futbolcu Willian Arao, “Derbiyi kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Maksimum seviyede hazırlıklarımızı sürdürüyoruz bu maçtan galip ayrılmak için” dedi.Willian Arao,...

Fenerbahçeli futbolcu Willian Arao, “Derbiyi kazanmak için her şeyimizi vereceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Maksimum seviyede hazırlıklarımızı sürdürüyoruz bu maçtan galip ayrılmak için” dedi.

Willian Arao, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Sezonun geride kalan bölümünü değerlendiren Arao, pazar günü Beşiktaş ile oynanacak derbi maç hakkında konuştu. Derbi maçlarının özel olduğunu ve Beşiktaş maçına fazlasıyla hazır olduğu belirten Brezilyalı oyuncu, lig şampiyonluğu için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Willian Arao’nun açıklamaları şu şekilde:
“Takımımız sürekli gelişim gösteriyor. Şu anda iyi oynuyoruz ve her hafta üzerine koyarak ilerliyoruz ve gelişiyoruz. Teknik Direktörümüz de bunu sürekli dile getiriyor. Taraftarlarımızın da bunu gördüğünü düşünüyorum. Her maç daha az hata yapıyoruz. Bu da iyi bir gösterge ama hala en iyi seviyemizde değiliz. Her geçen gün daha iyi ve daha özgüvenli oynamaya çalışıyoruz ve hocamızın bizden istediklerine adapte olmaya çalışıyoruz. Çok fazla maç, çok fazla seyahat, neredeyse hiç izin yapmadan devam ettik. Milli arada çocuklarıma vakit ayırdım ve İstanbul’u daha yakından tanıma fırsatım oldu.”