ARDA’DAN DUYGUSAL VEDA

Son Güncellenme Tarihi: Eylül 13, 2022 / 14:33

Son olarak forma giydiği Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Arda Turan, profesyonel futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

Galatasaray’da geçirdiği her anın kendisi için çok kıymetli olduğunu dile getiren Arda, şunları kaydetti: “Hayat bazen bir döngüden ibaret, çemberin tamamlanması için başladığın yere dönersin. Yapman gereken sayısız fedakarlık olsa da. Galatasaray’daki her anım benim için çok kıymetli. Kalbimde sakladığım şeyler elbette olacak ama ben Galatasaray’a hep sevgiyle baktım. Bu oyun benim Galatasaray’a olan sevgimi büyüttü. Ne olursa olsun işte ben, Arda. Sevgiyle yaşayan, bazen fevri, duygularıyla hareket eden, hayatı boyunca kazanmak için her zaman her şeyini veren ama asla bel altı vurmayan, hile yapmayan Arda. Benim için annem için babam için kardeşim eşim ve çocuklarım için muhteşem bir yolculuktu umarım sizin için de öyle olmuştur.”

Arda, kariyeri boyunca kendisine değer veren, el üstünde tutan ve kendisinden nefret edenlere de olmak üzere herkese hakkını helal ettiğini söyledi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top