Asıl hedef CHP

Asıl hedef CHP
Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, medyada yer alan ve İçişleri Bakanlığı’nın soruşturma başlatmasına neden ‘LGBTİ+ için özel merkez’ kurulduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.Erdem basın toplantısında,...

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, medyada yer alan ve İçişleri Bakanlığı’nın soruşturma başlatmasına neden ‘LGBTİ+ için özel merkez’ kurulduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Erdem basın toplantısında, konuya açıklık getirmelerine rağmen karalama kampanyasına devam edildiğini belirterek asıl hedefin CHP olduğunu ifade etti.

‘ADETA AKIL TUTULMASI YAŞANIYOR’
Erdem, dün yaptığı açıklama ile son günlerdeki iddialarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erdem yaşananlara yönelik “Adeta bir akıl tutulması yaşanıyor” ifadelerini kullanarak belediyeleri hakkında karalama kampanyası yürütüldüğünü vurguladı. “Bir yerden düğmeye basıldı” diyen Erdem, “Bir anda sosyal medyada, yandaş basında ve birçok internet yayınında aynı başlığı görür olduk. ‘CHP’li Nilüfer Belediyesi LGBT için özel merkez kurdu’ başlığıyla servis edilen asılsız haberler yayınlandı. Hemen yazılı bir açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu söyledik. Bir kez daha altını çizerek söylüyorum; Nilüfer Belediyesi’nin LGBT bireylere özel herhangi bir merkezi yoktur” dedi.

‘YANDAŞ BASIN NEFRET SUÇU İŞLİYOR’
Hedef gösterilmeleri sonrası Nilüfer Gençlik Evi’nin kendisine ‘ülkücü gençlik’ diyen bir grup tarafından basıldığını dile getiren Erdem, “Yandaş basının bu süreçte attığı başlıklar nasıl bir nefret suçu işlendiğinin kanıtıdır. Sonuç itibarıyla bu siyasi bir linç girişimidir” dedi.