Asla ve asla saraylarda oturmayacağız

Asla ve asla saraylarda oturmayacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Zulmü bitireceğiz, endişe etmeyin. Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur. Adaletin çürüdüğünü biliyorum. Saray’a bağlı hakimlerin...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Elinizi vicdanınıza koyarak oy kullanın. Zulmü bitireceğiz, endişe etmeyin. Zalimin zulmüne son vereceğiz, adaletin özü odur. Adaletin çürüdüğünü biliyorum. Saray’a bağlı hakimlerin olduğunu biliyorum. Asla ve asla saraylarda oturmayacağız. İnşallah yeni cumhurbaşkanınız partili olmayacak” dedi.

Gaziantep’te bir dizi temaslarda bulunan Kılıçdaroğlu, muhtarlar, STK temsilcileri, sanayici ve oda üyeleri ile biraraya geldi. Kılıçdaroğlu “Esnafı, sanayicisi, işçisi, emekçisi kazanacak. Her evde bereket olacak. İktidar olduğumuzda esnafın, borçlarının faizlerini bir hafta içinde sileceğiz. Sizden çaldıklarını, 481 milyar doları onlardan alacağım ve halka vereceğim. Uyuşturucu baronlarının da kökünü tamamen kazıyacağım” diye konuştu.


Kılıçdaroğlu Türkiye’nin ikinci yüzyılında teknoloji devrimini kaçırmaması gerektiğini, 21. yüzyılın ürününün çip olduğuna dikkati çekti. İktidar olduklarında ilk işlerinin hasar tespit komisyonu kurmak olduğunu söyledi. Yoksulluğa karşı aile destekleri sigortasını getireceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu “Köylerdeki kadın ve gençleri sigortalı yapacağız. Primi devlet ödeyecek. Köyde sadece öğretmen olmayacak. Mutlaka veteriner ve ziraat mühendisi de olacak. Muhtarlara yardımcı personel verilecek” ifadelerini kullandı.

ilaç krizi mesajı
Öte yandan Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ilaç krizine işaret etti. AKP’nin yurttaşa ‘boş umutlar’ sattığını belirten Kılıçdaroğlu, “4 ay sonra el atacağımız konulardan biri de ilaç. Devleti harap şekilde bize teslim edecekler ama toparlayacağız merak etmeyin” dedi.