Aslan, Angel Di Maria için pusuda: Galatasaray'a transferde büyük fırsat

Aslan, Angel Di Maria için pusuda: Galatasaray'a transferde büyük fırsat
Adı daha önce de Galatasaray'la anılan Angel Di Maria için yeni bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli yıldızın Juventus ile temaslarından sonuç alamaması durumunda Galatasaray'ın devreye gireceği öne sürüldü. Angel Di Maria'nın...

Adı daha önce de Galatasaray'la anılan Angel Di Maria için yeni bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli yıldızın Juventus ile temaslarından sonuç alamaması durumunda Galatasaray'ın devreye gireceği öne sürüldü. Angel Di Maria'nın İtalyan ekibiyle temaslarının durduğu belirtiliyor.

Sezon başında Juventus'a 1 yıllık imza atan Angel Di Maria'nın geleceği şekilleniyor. İtalyan devi ile bir süredir yeni sözleşme görüşmelerinde olan Angel Di Maria için Galatasaray iddiası bir kez daha gündeme geldi. Deneyimli yıldızın Juventus ile anlaşamaması durumunda Galatasaray'ın devreye gireceği belirtildi. Haber detayında Angel Di Maria'nın Galatasaray'ın radarındaki isimlerden biri olduğu ve oyuncunun Sarı-Kırmızılıların projesine eklenebileceği kaydedildi.

Öte yandan Fabrizio Romano'nun haberine göre Angel Di Maria ile Juventus arasındaki görüşmeler durdu. Arjantinli yıldızın Juventus'tan ayrılma kararı aldığı iddia edildi. Bu sezon İtalyan ekibiyle tüm kulvarlarda 37 maça çıkan Angel Di Maria 8 gol, 7 asistlik katkı verdi.