ASLAN BİR AYDA SİL BAŞTAN

ASLAN BİR AYDA SİL BAŞTAN
Galatasaray’da bundan bir ay önceki olumsuz hava tersine döndü.Orta saha merkezinde Lucas Torreira-Sergio Oliveira ikilisine dönen Buruk kenarlardaki bir tercihini ise Rashica'dan yana kullandı. Kayseri'de sol kenarda oynayan Mertens,...

Galatasaray’da bundan bir ay önceki olumsuz hava tersine döndü.

Orta saha merkezinde Lucas Torreira-Sergio Oliveira ikilisine dönen Buruk kenarlardaki bir tercihini ise Rashica'dan yana kullandı. Kayseri'de sol kenarda oynayan Mertens, merkeze dönerken Yunus Akgün kulübeye çekildi. Icardi'nin fiziksel durumunun da yükselmesiyle birlikte Arjantinli yıldızın boşalttığı alanlara giren Mertens ustalığını yavaş yavaş konuşturdu. İkili arasındaki uyuma Barış Alper ve Kerem'den destek gelince sarı-kırmızılılar gol yollarındaki problemini de çözdü.

Sezon başından bu yana inişli çıkışlı bir grafik çizen Kerem Aktürkoğlu da Başakşehir karşısındaki performansıyla maçın adamı oldu. Okan Buruk bu sezonun tartışmalı iki isminden biri olan Kerem'i kullanımıyla da milli futbolcuyu adeta geri kazandı. 2 gol attığı Kasımpaşa maçından önce Kerem'i 46'da oyundan çıkaran Buruk, Başakşehir mücadelesinden önce de Kerem yerine Barış Alper Yılmaz'ı tercih etti. Milli futbolcu formasına Başakşehir karşısında kavuşurken beklemenin ve çalışmanın da ödülünü aldı.