Aslan coştu

Aslan coştu
Galatasaray, sahasında Atakaş Hatayspor’u Diagne ve Pablo (k.k.) ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Son 6 maçında 5. galibiyetini alan sarı-kırmızılılar bir maçı eksik lider Alanyaspor’la aynı puana ulaştı.maçını...

Galatasaray, sahasında Atakaş Hatayspor’u Diagne ve Pablo (k.k.) ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Son 6 maçında 5. galibiyetini alan sarı-kırmızılılar bir maçı eksik lider Alanyaspor’la aynı puana ulaştı.

  1. maçını oynayan Hatayspor ise 12 puanda kaldı. Hatayspor’da oyuna 59. dakikada giren Gökhan Karadeniz 80. dakikada kırmızı kart gördü.
    DAKİKALAR
  2. dakikada Feghouli’nin ortasını ceza sahasının uzak köşesinde kontrol eden Diagne’nin vuruşu direğe çarpıp ağlarla buluştu. Diagne böylece bu sezon Süper Lig’deki 5. golünü kaydetti.
    Senegalli yıldız, Galatasaray’ın Süper Lig’deki son 6 golün 5’ini kaydederken diğer bir yandan Fatih Terim yönetiminde sarı-kırmızılıların 1000. golünü de attı.
  3. dakikada Emre Kılınç’ın kullandığı serbest vuruşun ardından Oğulcan’ın uzak köşedeki kafa vuruşu savunmadaki Pablo Santos’a çarptı ve top ağlarla buluştu.
  4. dakikada Gökhan Karadeniz, az önce oyuna giren Etebo’ya yaptığı faulün ardından ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışında kaldı. Oyuna 59. dakikada giren Gökhan Karadeniz, sadece 21 dakika sahada kalabildi.
    90+2. dakikada Galatasaray’da Kerem topu ağlara yolladı ama gol öncesinde ofsayt bulunduğu için gol ilk başta geçerli sayılmadı. VAR incelemesinin ardından pozisyonun ofsayt olmadığına kanaat getirildi ve gol geçerli sayıldı. Kerem yeni takımıyla ilk golünü attı.

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Erkan Özdamar, Kemal Yılmaz, Abdullah Bora Özkara
Galatasaray: Fatih, Linnes, Donk, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Oğulcan (Sekidika dk. 70), Emre Akbaba (Kerem Aktürkoğlu dk. 88), Emre Kılınç (Etebo dk. 80), Feghouli (Ömer dk. 79), Diagne (Ali Yavuz Kol dk. 88 ?)
Yedekler: Okan, Şener, Belhanda, Luyindama, Arda Turan
Teknik Direktör: Fatih Terim
Hatayspor: Munir, Burak Çamoğlu, Yusuf Abdioğlu, Pablo, Popov, Sackey, Traore (Gökhan Karadeniz dk. 58 ?), Aabid (Ruben Ribeiro dk. 67), Selim Ilgaz (Boupendza dk. 67), Akintola (Barbosa dk. 85 ?), Diouf
Yedekler: Yavuz Boyar, Akın Alkan, Soner Örnek, Billong, Abdurrahman Canlı, Mirkan
Teknik Direktör: Ömer Erdoğan
Goller: Diagne (dk. 32), Pablo (dk. 64 k.k.), Kerem Aktürkoğlu (dk. 90+4) (Galatasaray)
Kırmızı kart: Gökhan Karadeniz (dk. 80) (Hatayspor)

FALCAO, SARACCHI, BABEL VE ELABDELLAOUI YİNE YOK

Galatasaray'da Radamel Falcao, Marcelo Saracchi, Ryan Babel ve Omar Elabdellaoui, karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.
Sarı-kırmızılılarda sakatlığı süren Falcao ve Saracchi ile koronavirüs protokolüne takılan Elabdellaoui'nin yanı sıra koronavirüsü atlatarak takımla çalışmalara başlayan Babel, Hatay temsilcisine karşı forma giyemedi.