ASLAN ELDİVEN PENA

ASLAN ELDİVEN PENA
Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray'da gözler artık transfere çevrildi. Kale, orta saha ve santrfor takviyesi yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar kaleci ve santrforda sona ulaştı.Borussia Dortmund'dan Roman Bürki'yi...

Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray'da gözler artık transfere çevrildi. Kale, orta saha ve santrfor takviyesi yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar kaleci ve santrforda sona ulaştı.

Borussia Dortmund'dan Roman Bürki'yi renklerine bağlamak için görüşmeler yapan sarı-kırmızılılar bu transferde büyük ilerleme kaydetmişti.

2 Şubat'ta UEFA'ya yapılacak kadro bildirimi öncesinde oyuncuyu İstanbul'a getirmek isteyen Galatasaray daha sonra müzakerelerden kalkarken rota Barcelona'nın 22 yaşındaki file bekçisi Inaki Pena'ya döndü.

İspanyol basınına göre Barcelona'nın gelecek planları arasında yer alan genç file bekçisi için satın alma opsiyonsuz bir kiralama teklifi yapan Galatasaray oyuncuyla da el sıkıştı.

Bir süre önce koronavirüse yakalanan Pena, testinin negatife dönmesiyle birlikte dün gece İstanbul'a geldi. Inaki Pena, sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atacak.