ASLAN GÖKSENİN

ASLAN GÖKSENİN
Galatasaray Nef Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Göksenin Köksal, sarı-kırmızılı ekibin hem Türkiye Basketbol Süper Ligi hem de FIBA Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacağını söyledi.Galatasaray Nef Erkek Basketbol Takımı'nın...

Galatasaray Nef Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Göksenin Köksal, sarı-kırmızılı ekibin hem Türkiye Basketbol Süper Ligi hem de FIBA Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olacağını söyledi.

Galatasaray Nef Erkek Basketbol Takımı'nın kaptanı Göksenin Köksal, sezon öncesi hazırlıkların iyi gittiğini belirterek, "Adaptasyon sürecimizi çok iyi geçirdiğimizi düşünüyorum. Yeni bir takımız. Geçen seneden kalan az oyuncu var. Ben de kaptan olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Taraftarımızla buluşacağımız günü iple çekiyoruz" dedi.

Yunan başantrenör Andreas Pistiolis'in geçen sezon gelişiyle önemli bir yükseliş yakaladıklarını aktaran Göksenin, şöyle devam etti:
"İki sezon önceki şeyler geride kaldı. Yeni koçumuzun gelmesiyle ciddi bir şekilde toparlandık. Geçen sezon koçumuzdan öncesinde play-off'a girememe durumumuz vardı. Hocamızın gelmesiyle çok ciddi bir galibiyet serisi yakaladık. Daha sonrasında Anadolu Efes'i eleyebilecek duruma geldik. Onlar da son 2 sezonun THY Avrupa Ligi şampiyonu ama son maçta yenildik. Bu sezon başından sıkı tutmak lazım. Kolay olmayacaktır. Geçen sezondan zor bir lig var. Sezona Anadolu Efes deplasmanıyla başlıyoruz. Kolay bir fikstürümüz yok. İnşallah orayı sağlıklı bir şekilde geçersek önümüzün açık olduğunu düşünüyorum."