ASLAN İYİLEŞİYOR

ASLAN İYİLEŞİYOR
Galatasaray ligde yoluna emin adımlarla devam ederken iç transferde de önemli bir operasyon var. Birkaç gün içinde Nelsson, Boey, Yunus ve Kerem ile masaya oturulacak. Transfer döneminde Sevilla’nın kapısından dönen Nelsson’un...

Galatasaray ligde yoluna emin adımlarla devam ederken iç transferde de önemli bir operasyon var. Birkaç gün içinde Nelsson, Boey, Yunus ve Kerem ile masaya oturulacak. Transfer döneminde Sevilla’nın kapısından dönen Nelsson’un 2026’da bitecek mukavelesi 2027’ye kadar uzatılacak. Aynı zamanda yeni sözleşme sayesinde “25 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi kaldırılacak. Senelik 1 milyon Euro kazanan Danimarkalı stoperin net maaşı 1.5 milyona çıkarılacak.

Sezon başı gönderilecekler listesinde bulunan ancak Dubois sakatlanınca takımın yıldızlarından biri olan Boey’in sözleşmesi 2025’te bitiyor. 22 yaşındaki sağ bekle de 2027’ye dek sürecek yeni mukavele yapılacak. Senelik yaklaşık 500 bin Euro alan Fransız futbolcunun maaşı 1 milyon Euro’ya çıkarılacak. 2 Aralık 2021’de sözleşmesi 2026’ya uzatılan Kerem’e de iyileştirme yapılarak sözleşmesi 2027’ye çekilecek. Bu sezon 8 milyon TL kazanan futbolcunun yeni maaşı yaklaşık 22 milyon lirayı bulacak. Adana Demirspor’dan Galatasaray’a dönen Yunus’un kontratı 2024’te tamamlanacak.