Aslan kükredi

Son Güncellenme Tarihi: Aralık 23, 2020 / 07:47

Galatasaray, ağırladığı Göztepe’yi 3-1 mağlup etti. Cimbom Fatih Terim’in cezalı olduğu maçta 3 puana Emre Kılınç, Arda Turan ve Feghouli’nin golleriyle uzandı. Göztepe’nin tek golü ise Soner’den geldi. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 26’ya yükseltirken Göztepe 18 puanda kaldı.
Maça hızlı ve baskılı başlayan ev sahibi ekip 3. dakikada Emre Kılınç’la öne geçerken bu golle bu sezon Süper Lig’deki en erken golünü de kaydetmiş oldu. 1-0’dan sonra da baskısını sürdüren Galatasaray 11. dakikada Arda Turan’la farkı 2’ye çıkardı. Göztepe’nin bu gole yanıtı ise gecikmedi. Sağ kanattan açılan ortaya şık bir dokunuş yapan Soner Aydoğdu 13. dakikada farkı 1’e indirdi ve ilk yarıda başka gol olmadı.
Maçın 62. dakikasında Taylan Antalyalı’nın harika pasında topla buluşan Feghouli, Galatasaray’ın 3. golünü kaydetti. Göztepe 81’de rakip fileleri Ndiaye ile havalandırdı ancak golde ofsayt bayrağı havadaydı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Cimbom sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.
Galatasaray 26 Aralık’ta Trabzonspor’a konuk olacak, Göztepe ise 26 Aralık’ta Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Öte yandan Galatasaray’da Emre Kılınç’ın yerine oyuna giren 17 yaşındaki yıldız adayı Bartuğ Elmaz da Süper Lig’deki ilk maçına çıktı.

Stat: Türk Telekom Stadyumu

Hakemler: Mete Kalkavan, Kerem Ersoy, Samet Çavuş
Galatasaray: Okan Kocuk, Omar Elabdellaoui, Luyindama, Donk, Saracchi, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç (Bartuğ Elmaz dk. 90+3 ?), Belhanda (Emin Bayram dk. 90+3 ?), Feghouli (Emre Akbaba dk. 83 ?), Arda Turan (Ömer dk. 82 ?), Diagne (Oğulcan dk. 67)
Yedekler: Kerem, Şener, Linnes, Sekidika, Ali
Teknik Sorumlu: Levent Şahin
Göztepe: Megyeri, Gassama, Atınç, Marko (Burak dk. 83 ?), Berkan, Yalçın (Mossoro dk. 67), Obinna, Soner, Halil, Tripic (Napoleoni dk. 46), Cherif
Yedekler: Arda, Tarouco, Tibet, Yılmaz, Tolga, Burekovic, Efe
Teknik Direktör: İlhan Palut
Goller: Emre Kılınç (dk. 4), Arda (dk. 12), Feghouli (dk. 63) (Galatasaray), Soner (dk. 14) (Göztepe)

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top