Aslan takipte

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 3, 2021 / 09:13

Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar galibiyete Halil Dervişoğlu ve Emre Akbaba’nın golleriyle uzandı ve puanını 75’e yükseltti. Gençlerbirliği ise haftayı 35 puanla kapattı.

  1. dakikada kaleye uzak mesafede topla buluşan ve kendisine açı yaratan Halil Dervişoğlu sol ayağıyla Galatasaray’ı 1-0 öne geçirdi. Devre arasında kiralanan Halil, sarı-kırmızılı formayla ilk golünü atarken bu sezon Galatasaray’ın en genç golcüsü de oldu.
    55.dakikada Donk’un uzun pasında Arda’dan seken topu önünde bulan Emre Akbaba yaptığı tek dokunuşla Nordfeldt’i avladı ve farkı 2’ye çıkardı. Emre Akbaba 65. dakikada bir kez daha fileleri havalandırsa da VAR incelemesi sonrasında elle oynama nedeniyle geçersiz sayıldı.

Stat: Eryaman
Hakemler: Halis Özkahya, İlker Takpak, İbrahim Bozbey
Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Arda Kızıldağ, Diego, Halil İbrahim Pehlivan (Dk. 60 Polomat), Soner Dikmen (Dk. 60 Murat Yıldırım), Piris da Motta, Candeias (Dk. 45 Sio), Lima (Dk. 80 İlker Karakaş), Sefa Yılmaz (Dk. 80 Rahmetullah Berişbek), Stancu
Galatasaray: Muslera, Şener Özbayraklı, Donk, Marcao, Ömer Bayram (Dk. 73 Saracchi), Taylan Antalyalı, Gedson Fernandes (Dk. 73 Emre Kılınç), Emre Akbaba (Dk. 84 Mustafa Muhammed), Kerem Aktürkoğlu, Babel (Dk. 77 Arda Turan), Halil Dervişoğlu (Dk. 77 Falcao)
Goller: Dk. 44 Halil Dervişoğlu, Dk. 53 Emre Akbaba (Galatasaray)

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top