Aslan tek golle kazandı

Aslan tek golle kazandı
Sarı Kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 yenip son 16 turuna yükseldi.Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni konuk etti.dakikada sağdan...

Sarı Kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 yenip son 16 turuna yükseldi.
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'ni konuk etti.

  1. dakikada sağdan ceza sahasına giren Sekidika, Mahmuthan Samet'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem Direnç Tonusluoğlu penaltı noktasını gösterdi. 44. dakikada topun başına geçen Belhanda, meşin yuvarlak ile kaleci Gürkan'ı ayrı köşelere gönderdi: 1-0.
    Karşılaşmayı 1-0 kazanan sarı-kırmızılı ekip, adını son 16 turuna yazdırdı.

Emin Bayram, ilk kez sahada

Galatasaray'ın genç stoperi Emin Bayram, bu sezon ilk kez bir resmi maçta mücadele edecek. Geçen sezon Süper Lig'de 4, Türkiye Kupası'nda ise 1 müsabakada sarı-kırmızılı formayı terleten 17 yaşındaki oyuncu, bu sezon A takımla ilk maçına Darıca Gençlerbirliği karşısında çıktı.

Ali Yavuz Kol'un ilk 11 heyecanı

Sarı-kırmızılı ekibin genç hücum oyuncusu Ali Yavuz Kol, Galatasaray A Takımı'nda ilk kez bir maça ilk 11'de başladı.
A takımda, 3'ü Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 5 kez forma giyen 19 yaşındaki santrfor, sonradan girdiği bu karşılaşmalarda ligde 23, kupada ise toplamda 16 dakika sahada kaldı.

Bartuğ Elmaz'ın şanssızlığı

Galatasaray'ın genç oyuncusu Bartuğ Elmaz'ın oyunun son dakikalarında maça girebilmesi için süre yetmedi.
İlk kez sarı-kırmızılı ekibin resmi maçında kadroya giren 17 yaşındaki orta saha oyuncusu, maçın uzatma bölümünde değişiklik için kenara geldi. Ancak değişiklik yapılamadan hakem maçı sonlandırdı.