Aslan yaralı

Aslan yaralı
Galatasaray dün Sivasspor karşısında 1 puana razı oldu. Sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılan Fatih Terim yönetimindeki Aslan, şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı ve 1 maç fazlasıyla lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kaldı....

Galatasaray dün Sivasspor karşısında 1 puana razı oldu. Sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılan Fatih Terim yönetimindeki Aslan, şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı ve 1 maç fazlasıyla lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde kaldı. Galatasaray'ın golleri biri penaltıdan olmak üzere Radamel Falcao'dan geldi. Yiğidolar'ın sayılarını ise Max Gradel ve Boyd kaydetti.
Sivasspor henüz 9. dakikada Max Gradel ile öne geçti. 14. dakikada Radamel Falcao ile eşitliği yakalayan Aslan, 38. dakikada Boyd'un golüne engel olamayınca ilk devreyi 2-1 geride tamamladı. 68. dakikada Falcao'nun penaltısı ile 2-2’yi yakalayan Galatasaray, kalan dakikalarda galibiyet golünü bulamadı.
Galatasaray 58 puana yükseldi. Yenilmezlik serisi 6 maça çıkan Yiğidolar ise 34 puanla 11. sırada yer aldı. Bu sonucun ardından Sivasspor, Süper Lig tarihinde Galatasaray deplasmanından ilk kez puanla ayrıldı.

FALCAO 4.5 AY ARADAN SONRA

Radamel Falcao, takımının 1-0 geride olduğu ve zorlandığı dakikalarda ceza alanı dışından fileleri havalandırdı. 14. dakikada yayın üzerinde topu sol ayağına çekip vuracakmış gibi yapan Kolombiyalı forvet, bir anda terse döndü ve sağ ayağıyla ayak içi harika vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Ali Şaşal'ın solundan direğe çarparak içeri girdi.
Bu gol Falcao'nun 24 Ekim'de oynanan Erzurumspor maçından sonraki ilk golü oldu.
Falcao dün 68. dakikada ayrıca penaltıdan bir gol daha attı.

STAT: Türk Telekom
HAKEMLER: Ali Şansalan, İbrahim Çağlar Uyarcan, Özgür Ertem
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Donk (Dk. 50 Luyindama), Marcao, Saracchi, Taylan, Babel (Dk. Feghouli), Fernandes (Dk. 79 Halil), Belhanda (Dk. 72 Kerem), Onyekuru (Dk. 79 Arda), Falcao
DEMİR GRUP SİVASSPOR: Ali, Ahmet (Dk. 84 Alaaddin), Robin, Camara, Uğur, Fajr, Ziya, Gradel, Boyd (Dk. 89 Kone), Hakan, Yatabare (Dk. 73 Kayode)
GOLLER: Dk. 14 ve Dk. 68 (P) Falcao (Galatasaray) - Dk. 9 Gradel, Dk. 38 Boyd (Demir Grup Sivasspor)
KIRMIZI KART: Dk. 90+6 Gradel (Demir Grup Sivasspor)
SARI KARTLAR: Belhanda, Marcao, Muslera, Halil (Galatasaray) - Yatabare, Ali (Demir Grup Sivasspor)

TERİM ÇILDIRDI

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ilk yarısını 2-1 geride tamamladıkları Sivasspor maçının 45. dakikasında yaşanan bir pozisyonda adeta çılgına döndü. Terim, sinirden dengesini kaybetti ve ciddi olmayacak şekilde bir anlığına yere düştü.

BELHANDA CEZALI

Galatasaray'da dün sarı kart gören Younes Belhanda, Kayserispor karşısında cezalı duruma düştü.

DONK SAKATLANDI

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ryan Donk, dün Sivasspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Donk'un önümüzdeki hafta oynanacak Kayserispor maçında olup olmayacağı yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.