ASLAN’DA OPERASYON

ASLAN’DA OPERASYON
Galatasaray savunma hattını yeniliyor! Victor Nelsson'un Sevilla'ya satılması halinde hem Kaan Ayhan hem de Andreas Hanche Olsen kadroya katılacak. Böylelikle sarı-kırmızılıların savunma tandeminde bu iki oyuncu görev yapacak.Galatasaray,...

Galatasaray savunma hattını yeniliyor! Victor Nelsson'un Sevilla'ya satılması halinde hem Kaan Ayhan hem de Andreas Hanche Olsen kadroya katılacak. Böylelikle sarı-kırmızılıların savunma tandeminde bu iki oyuncu görev yapacak.

Galatasaray, Belçika ligi takımlarından Gent forması giyen Andreas Hanche Olsen için resmi görüşmelere başladı. 25 yaşındaki Norveçli sol stoper teknik heyetten onay aldı. Olsen ile anlaşan Galatasaray, Gent'e 3 milyon Euro teklif etti.

Sarı-Kırmızılılar, Sevilla’nın ısrarla istediği Victor Nelsson’un ayrılması halinde Hanche Olsen’in yanısıra Kaan Ayhan'ı da kadrosuna katacak. Böylece savunma hattı Kaan Ayhan ve Andreas Hanche Olsen'den oluşacak. Giresunspor maçında yenilen golde hata yapan Abdulkerim Bardakcı ise rotasyonda kullanılacak. Galatasaray Nelsson'u 20 milyon Euro'nun altında bırakmak istemiyor.

Kaan Ayhan ve Hanche Olsen'in transferini 8 milyon Euro'ya bitirmeyi hedefleyen yönetim, Nelsson'dan gelecek kalan parayla da forvet transferine bütçe yaratacak.