ASLAN’IN GÖZÜ KAAN VE MERT’TE

ASLAN’IN GÖZÜ KAAN VE MERT’TE
Galatasaray yönetimi, milli futbolcular Kaan Ayhan ile Mert Müldür için çok kısa bir süre içinde harekete geçecek. Ana hedef; Kaan Ayhan ile Mert Müldür’ü aynı anda kadroya katmak. Sarı-Kırmızılılar, iki milli futbolcu için...

Galatasaray yönetimi, milli futbolcular Kaan Ayhan ile Mert Müldür için çok kısa bir süre içinde harekete geçecek. Ana hedef; Kaan Ayhan ile Mert Müldür’ü aynı anda kadroya katmak. Sarı-Kırmızılılar, iki milli futbolcu için İtalyan ekibi Sassuolo’ya paket halinde bir teklif sunmaya hazırlanırken, bu defa Çizme temsilcisinin inadını kırmaya çalışacak.

Galatasaray’ın Kaan Ayhan’ı kadroya katmak istenmesinin ana sebebi Nelsson ile Abdülkerim Bardakcı dışındaki oyuncuların genç ve tecrübesiz olması… Kaan’ın stoperin yanı sıra ön libero ve sağ bekte de forma giyebilmesi Teknik Direktör Okan Buruk’u cezbeden bir başka nokta… Buruk’un kadro derinliği açısından Kaan’a öncelik verdiği de gelen bilgiler arasında…

Okan Buruk’un Mert Müldür’ü de listeye eklemesinin sebebi, oyuncunun sağ bekin yanı sıra sol bekte de forma giyebilmesi.

Sarı-Kırmızılılar’ın teknik adamı, A Milli Takım’da da zaman zaman sol bekte başarılı bir performans ortaya koyan Mert’in savunmanın iki tarafında da oynayabilmesi açısından takıma artı katacağını düşünüyor.