ASLAN’IN KONUĞU GAZİANTEP

ASLAN’IN KONUĞU GAZİANTEP
Galatasaray bugün Gaziantep FK’yı konuk edecek. Türk Telekom Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak müsabakayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Süper Lig’de 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgisi olan Galatasaray, 27. haftayı 50...

Galatasaray bugün Gaziantep FK’yı konuk edecek. Türk Telekom Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak müsabakayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Süper Lig’de 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgisi olan Galatasaray, 27. haftayı 50 puanla dördüncü sırada tamamladı. Ligde 33 puana sahip Gaziantep FK ise 27. haftayı averajla 9. sırada bitirdi. Son maçında Çaykur Rizespor’a yenilerek şampiyonluk yarışında yara alan Galatasaray, Gaziantep karşısından galibiyetle ayrılarak zirve yarışını sürdürmeye çalışacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, 2-0’lık skorla kazanmıştı.
EKSİKLİKLER VAR
Galatasaray, sakatlık ve cezalılar nedeniyle Gaziantep FK maçına birçok önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Çaykur Rizespor maçında tibia ve fibula kemiklerinde oluşan kırık nedeniyle ameliyat edilen kaleci Fernando Muslera, diz bağlarında yırtık meydana gelen Florin Andone müsabakada forma giyemeyecek. Sezonu kapatan Muslera ve Andone’nin yanı sıra tedavisine devam edilen Marcao da maçın kadrosunda bulunmayacak. Cezalı Adem Büyük ve Ryan Donk da görev yapamayacak.