ASLAN’IN YÜZÜ GÜLÜYOR

ASLAN’IN YÜZÜ GÜLÜYOR
Haftayı maç yapmadan geçiren ve bu hafta sonu 1 ayı aşkın sürenin ardından ilk resmi maçına çıkacak Galatasaray'da Kasımpaşa mücadelesi hazırlıkları devam ediyor. Antalya kampında Alanyaspor'la karşılaşan, İstanbul'da...

Haftayı maç yapmadan geçiren ve bu hafta sonu 1 ayı aşkın sürenin ardından ilk resmi maçına çıkacak Galatasaray'da Kasımpaşa mücadelesi hazırlıkları devam ediyor. Antalya kampında Alanyaspor'la karşılaşan, İstanbul'da ise İstanbulspor'la özel maçta kendini test eden Cimbom'da bu mücadelelerde sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Fernando Muslera ve Dries Mertens'in durumları yüzleri güldürdü.

Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Fernando Muslera'nın ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmişti. Tedavi süresinde kendisine çok iyi bakan Uruguaylı file bekçisi, sağlık heyetinin de yoğun çabaları sonrasında beklenenden daha hızlı şekilde sahalara döndü.

Antalya kampı sırasında takımla çalışmalara katılamasa da arkadaşlarıyla birlikte olan tecrübeli eldiven, özel çalışmalarının hiçbirini aksatmadı ve sakatlığın izlerini de büyük ölçüde sildi. Kaptan Muslera'nın yaptığı fedakarlıklar, teknik heyette de memnuniyet yarattı.